Commercieel talent? Bekijk onze vacature

Daglichtsystemen

Daglichtsystemen zorgen eender waar in je woon- werk- of kantoorruimte voor natuurlijk daglicht. Zo is het een slim alternatief voor ruimtes waar de plaatsing van een dakkoepel niet mogelijk is. Een daglichtsysteem vangt het daglicht op en transporteert dit via een reflecterend buizenprofiel naar die plaatsen waar je meer natuurlijk wenst.

Voordelen van daglichtsystemen

Daklichtsystemen bieden heel wat voordelen:

  • Natuurlijk daglicht waar je wil: gebruik een daglichtsysteem om een ruimte meer natuurlijk licht te geven, of om een volledig afgesloten ruimte toch genoeg natuurlijk daglicht te geven.
  • Geen extra warmte: In tegenstelling tot dakramen en dakkoepels blijf je gespaard van ongewenste opwarming van de ruimte tijdens warme dagen met veel zon.
  • Lagere energiefactuur: omdat er meer daglicht aanwezig is, heb je geen bijkomend kunstlicht nodig om de ruimte de verlichten. De goede isolatie zorgt er bovendien voor dat er geen warmteverliezen zijn.
  • Daglicht in afgesloten ruimtes: met een daglichtsysteem krijgen ook ruimtes zonder ramen voldoende natuurlijk daglicht.
  • Eenvoudige montage: daglichtsystemen zijn makkelijk en snel in te bouwen en vragen weinig bouwkundige aanpassingen.
  • Solatube4
  • Solatube5
  • Solatube3

Bij Botha kan je terecht voor slimme en elegante daglichtsystemen. Vraag ernaar in onze bouwshop!

Solatube daglichtsystemen bij Botha

Bij Botha kiezen we voor de efficiënte daglichtsystemen van Solatube. Deze kunnen zowel op platte daken als hellende daken geïnstalleerd worden. Aan de buitenzijde vangt een kleine bolle lichtkoepel een maximum aan daglicht op. Aan de binnenzijde zie je enkel een smaakvol uitgevoerde ronde plafondplaat die het daglicht in de ruimte verspreidt.

De Solatube daglichtsystemen zijn verkrijgbaar in verschillende diameters. Zo bestaat er een oplossing voor kleine en grote ruimtes.

Hulp nodig bij de keuze en installatie van een Solatube daglichtsysteem? Vraag raad aan onze experten!

Meer informatie of een gratis prijsaanvraag? Contacteer ons