Een corona-proof toonzaalbezoek boeken doe je HIER!

Dakramen voor hellend dak

Wil jij alle beschikbare ruimte in je woning of bedrijfsgebouw nuttig gebruiken? Gebruik dan ook de ruimte onder het hellend dak. Om deze plaats leefbaar te maken, installeer je best één of meerdere dakramen die zorgen voor invallend daglicht. Als je kiest voor een dakvenster dat je kan openen, wordt ook het verluchten van de kamer een fluitje van een cent.

Selecteer het ideale dakraam

Dakramen zorgen voor de nodige natuurlijke lichtinval waardoor je overdag geen kunstverlichting hoeft in te schakelen. Tenminste, als je kiest voor het juiste dakvenster (met of zonder afstandsbediening!) en rekening houdt met de vereiste plaatsingsregels! Bij Botha hebben we een aantal specialisten die je graag adviseren bij de keuze van de juiste dakramen en de beste plaatsing afgestemd op jouw noden en wensen.

Een overzicht van alle afmetingen van dakvensters vind je hier.

Zelf een dakraam plaatsen of vervangen? Vraag naar ons ruime aanbod velux dakramen, wij adviseren je graag! Ook bij het vinden van een installateur kan je rekenen op ons uitgebreid netwerk vakmannen.

De beste accessoires voor je dakraam

Met de juiste accessoires haal je nog meer comfort en plezier uit je dakramen. Speciale rolluiken beschermen je dakramen en zorgen voor de gewenste verduistering op elk moment van de dag. En met zonnewering voor dakramen voorkom je dat het op zonnige zomerdagen te warm wordt onder je hellend dak. Nood aan frisse lucht? Voorzie je dakramen dan van vliegenramen. Zo zet je jouw dakramen open en heb je geen last van vliegend ongedierte in je kamer.

Bij Botha vind je nog heel wat andere toebehoren voor dakramen zoals (uitschuifbare) stangen en bedieningssystemen voor dakramen, onderhoudskits, beveiligingssystemen en elektrische toebehoren.

Partners

  • Velux
Meer informatie of een gratis prijsaanvraag? Contacteer ons