Een corona-proof toonzaalbezoek boeken doe je HIER!

Dakramen voor plat dak

Dakramen bestaan niet alleen voor hellende daken. Ook voor platte daken bestaan er verschillende dakramen die zorgen voor voldoende lichtinval. De mogelijkheden zijn enorm. Kies je voor een vast dakvenster of wil je jouw dakraam kunnen openen om je kamer te verluchten? Staat je dakraam erg hoog of is het moeilijk te bedienen, kies dan voor een platdakraam met afstandsbediening.

Het ideale dakraam voor je plat dak

Zowel bij nieuwbouw als renovatie is het plaatsen van een dakraam in je plat dak een slimme keuze. Het zorgt voor meer licht in je woning waardoor je elektriciteitsfactuur daalt en de waarde van je woning stijgt. Bovendien zijn de platdakramen van Velux bij Botha erg scherp geprijsd.

Wij hebben een uitgebreid aanbod aan dakramen voor platte daken in verschillende uitvoeringen en formaten. Spring gerust binnen in onze bouwshop en vraag naar de mogelijkheden van dakramen voor platte daken.

Hulp nodig bij de selectie en/of de plaatsing van je dakraam? Onze specialisten geven je graag professioneel advies op maat. Een overzicht van alle afmetingen van dakvensters voor plat dak vind je hier.

De beste accessoires voor je platdakraam

Met de juiste toebehoren haal je nog meer uit je dakramen. Bij Botha vind je alle mogelijke accessoires voor dakramen voor platte daken:

  • Afdekschelpen: De combinatie van dubbele beglazing en een afdekschelp in kunststof verbeteren de energieprestaties en verminderen het contactgeluid van regen en hagel.
  • Ontrokingsystemen: Bij brand wordt het dakraam automatisch geopend om rook uit het gebouw af te voeren.
  • Buitenzonnewering: een zonnescherm aan de buitenkant biedt optimale bescherming tegen de warmte.
  • Binnengordijnen: Met de decoratieve vouwgordijnen voor platdakvensters bepaal je op elk moment de gewenste hoeveelheid lichtinval.

Bij Botha vind je hiernaast nog heel wat andere accessoires voor platdakramen.

Meer informatie of een gratis prijsaanvraag? Contacteer ons