Een corona-proof toonzaalbezoek boeken doe je HIER!

Lichtstraten

Een lichtstraat is de ideale oplossing als je veel licht wil creëren in de ruimte onder een plat dak. Het is een langwerpige constructie van doorzichtige platen of meerdere ramen op een rij. Een lichtstraat geeft een ruimte niet alleen heel veel licht, het zorgt ook voor een ruimtelijk gevoel. Er bestaan standaard modellen van lichtstraten, maar vaak is een lichtstraat op maat de beste oplossing.

Lichtstraten voor alle mogelijke toepassingen

Zowel voor industriële gebouwen als voor woningen biedt Botha verschillende soorten lichtstraten.

Lichtstraten voor industriële gebouwen: De lichtstraten van Skylux zijn verkrijgbaar in aluminium en polycarbonaat of in zelfdragend polyester. Ze zijn eenvoudig te plaatsen en zorgen voor een goede lichttransmissie en -spreiding. Met de optionele systemen voor rook- en warmteafvoer (RWA) worden rook en warmte in geval van een brand via het dak afgevoerd. Ook de integratie van een ventilatiesysteem is mogelijk.

Lichtstraten voor woningen: Lichtstraten voor woningen bestaan meestal uit meerdere glasramen op een rij in een frame van kunststof, hout of aluminium. Luxlight heeft een ruim gamma aan lichtstraten en dakkoepels voor platte daken. Hierbij kiezen zij voor de beste materialen: een fraai afgewerkt frame in aluminium met Crystall HR++ glas dat meer daglicht en minder contactgeluid (van regen en hagel) doorlaat dan standaard glas. Wil je graag een lichtkoepel die je kan openen? Ook dat is mogelijk!

Meer weten over de mogelijkheden van lichtstraten? Contacteer onze specialisten of breng ons een bezoekje!

Partners

  • Luxlight
  • Velux