Een corona-proof toonzaalbezoek boeken doe je HIER!

Hellend dak

Hoewel een plat dak de laatste jaren sterk aan populariteit heeft gewonnen, Hebben de meeste woningen in Vlaanderen nog steeds een hellend dak. De driehoekige vorm van zo’n klassiek zadeldak is dan ook ideaal om regenwater vlot te laten weglopen. Bovendien biedt de ruimte onder het schuin dak extra woon- of bergruimte.

Er bestaan heel wat verschillende oplossingen voor hellende daken. Botha heeft een uitgebreid assortiment aan afwerkings- en isolatiematerialen voor zadeldaken. Zoek je een specifieke oplossing voor je hellend dak? Vraag het aan onze dakspecialisten!

Hellend dak bepaalt de uitstraling

Een hellend dak bepaalt mee het karakter en de stijl van je woning. Daarom denk je best goed na over de keuze van het afwerkingsmateriaal. Kies je voor traditionele keramische dakpannen of ga je liever voor een leien dak. Ook de dakramen in je hellend dak hebben een invloed op de uitstraling van de woning. Kies je voor grote dakramen voor veel lichtinval of hou je het liever bescheiden?

Uitgebreid assortiment dakmaterialen voor hellende daken

Bij Botha hebben we een ruim gamma aan waterdichte oplossingen voor hellende daken. Je vindt bij ons niet alleen een brede waaier aan afdichtingsmaterialen, ook voor de opbouw van je onderdak en het isoleren van je dak vind je bij ons de beste oplossingen. Bovendien kunnen we al deze materialen ter plaatse leveren. Vraag naar onze mogelijkheden voor afhaling of levering!

  • Dakpan-blauw-gesmoord-koramic-wienerberger-dak
  • Actua-wienerberger-donkergrijs-dakpannen-nieuwbouw-woning-bouwmaterialen
  • Dakpan-wienerberger-rood-nieuwbouw-huis-modern
  • Hellend-dak-dakpannen-wienerberger-gevelstenen-landelijk-huis
  • Migeon-vauban-wienerberger-dakpan-dak-koramic
  • Wienerberger-dakpannen-koramic-stormpan-nieuwbouw
  • Bellus-keramische-lei-antraciet-mat