Een corona-proof toonzaalbezoek boeken doe je HIER!

Dakisolatie

Van plan om je woning te isoleren? Start dan met het isoleren van je dak! Dakisolatie is immers de meest energiebesparende ingreep die je kan uitvoeren. Zo haal je jouw investering er al na enkele jaren uit. Meer zelfs, na twintig jaar brengt een geïsoleerd dak al gauw enkele duizenden euro’s op. Botha staat bekend als dé isolatiespecialist van Oost-Vlaanderen en omstreken.

Isoleren van je hellend dak

Er bestaan verschillende soorten isolatiematerialen voor je hellend dak. Elk dakisolatiemateriaal heeft zijn eigen karakteristieken. Bij Botha hebben we verschillende dakisolatiematerialen voor het isoleren van een zadeldak zoals glaswol en rotswol. Deze isolatiematerialen worden gebruikt om hellende daken aan de binnenzijde te isoleren.

Wil je nog meer informatie? Kijk dan zeker op onze website onder de rubriek isolatie.

Ruime voorraad dakisolatie

Bij Botha vind je alle soorten materialen voor de isolatie van je hellend dak. Kom de mogelijkheden ontdekken in onze bouwshop. Zowel voor kleine als voor grote bouwprojecten kunnen wij al je dakisolatiematerialen ter plaatse leveren op de werf. Wij beschikken over 7 vrachtwagens en 2 bestelwagens waarmee we jou snel en efficiënt voorzien van alle nodige dakisolatiematerialen.

Gratis offerte voor isolatie?

Botha maakt vrijblijvend een offerte! Contacteer ons en wij komen snel bij je terug!

Meer informatie of een gratis prijsaanvraag? Contacteer ons