Een corona-proof toonzaalbezoek boeken doe je HIER!

Onderdakfolies

Een onderdakfolie heeft hetzelfde doel als onderdakplaten: het vormt een beschermende laag tussen de dakbedekking en de isolatie en staat in voor de waterdichtheid, de winddichtheid en de stofdichtheid. De grote voordelen van een onderdakfolie zijn de lage kostprijs, de soepelheid en het installatiegemak.

Sterke onderdakfolies, eenvoudige plaatsing

Wij kiezen voor de universeel toepasbare Korafleece onderdakfolies omdat zij een kwalitatieve en duurzame onderdakopbouw garanderen. Kom onderstaande voordelen van deze Korafleece onderdakfolies zelf ontdekken in onze bouwshop in Aalter:

  • Sterk en duurzaam: de hoge treksterkte en de speciale polyolefine-laag tussen de wapening en het dragermateriaal maakt de folie zeer goed bestand tegen veroudering.
  • Makkelijk te installeren: dankzij het lage gewicht, de dubbele geïntegreerde kleefstrook en de aangebrachte overlapmarkeringen is de dakfolie eenvoudig te plaatsen.
  • Hoge dampdoorlatendheid: Waterdamp van binnen wordt maximaal afgevoerd naar buiten. Door haar hoge dampdoorlatendheid mag de onderdakfolie zelfs in direct contact met de isolatie geplaatst worden.
  • Universeel inzetbaar: Zowel voor nieuwbouw als renovatie kunnen deze onderdakfolies op een bebording of op de keperstructuur van hellende daken worden aangebracht.

Onderdakfolie afhalen of laten leveren?

Botha beschikt over een eigen leverdienst met 7 vrachtwagens en 2 bestelwagens waarmee wij de benodigde materialen voor jouw project ter plaatse kunnen leveren.

Uiteraard kan je ook altijd terecht in Aalter om je onderdakfolie te bestellen en/of zelf op te halen.

Meer informatie of een gratis prijsaanvraag? Contacteer ons