Een corona-proof toonzaalbezoek boeken doe je HIER!

EPDM

Na roofing is EPDM het meest gebruikte type dakbedekking voor platte daken. EPDM is een elastische kunstrubber met uitzonderlijke kwaliteiten op vlak van waterdichtheid. Een EPDM dakbedekking is bestand tegen grote temperatuurschommelingen en alle mogelijke weersinvloeden en scoort dan ook hoog op duurzaamheid!

De voordelen van EPDM dakbedekking?

  • Geen scheuren dankzij uitstekende elastische eigenschappen:
    EPDM-folie is zeer elastisch. Onder invloed van temperatuurschommelingen krimpt EPDM en zet het uit zonder risico of scheuren of breuken. Ozon en UV-stralen hebben bovendien geen invloed op de elastische eigenschappen van EPDM.

  • Snel en veilig te plaatsen:
    Zowel bij renovatie als nieuwbouw kan EPDM eenvoudig geplaatst worden. De EPDM-folie neemt makkelijk elke dakvorm aan en laat zich ook gemakkelijk plaatsen in hoeken en kanten. Bovendien wordt EPDM ‘koud geplaatst’, zonder gebruik van vlammen. Van mogelijk brandgevaar is er dus geen sprake.

  • Ideaal voor waterrecuperatie:
    Wil je het hemelwater recupereren en hergebruiken (bv. als spoelwater voor je toilet)? Met EPDM-folie blijft het opgevangen water vrij van afgescheiden losse deeltjes.

Nieuw op stock - FIRESTONE EPDM

De EPDM dakbedekking van Firestone RubberCover is een 100% gevulkaniseerd dakbedekkingsmembraan uit één laag op basis van ethyleen-propyleen-dieen monomeer. EPDM dakbedekking heeft zichzelf al bewezen dankzij de miljarden m² referenties wereldwijd. De unieke voordelen van Firestone RubberCover EPDM dakbedekking spreken voor zich!

Uw EPDM op maat, maar ook vast op stock breedte 3,05 - 4,57 of 6,10 meter.
Ook alle toebehoren op stock zoals lijm, topbuizen, flashings, tape, enzovoort!

Meer weten over EPDM dakbedekking? Contacteer ons snel!