Commercieel talent? Bekijk onze vacature

Roofing

Voor platte daken is roofing nog steeds de meest gebruikte vorm van dakbedekking. Roofing, ook wel bekend als bitumen dakbedekking bewijst al decennialang zijn kwaliteiten als dakbedekking voor platte daken. De kwaliteit van de moderne polymeerbitumen is de laatste jaren aanzienlijk gestegen. Daarnaast is roofing relatief goedkoop in aankoop en makkelijk te plaatsen, zelfs in lastige hoeken.

Bitumen dakbedekking van topkwaliteit

Bij Botha kiezen we resoluut voor bitumineuze dakbedekking van de beste kwaliteit. De roofing van Derbigum is gemaakt van de beste bitumen en polymeren en garandeert een levensduur van meer dan veertig jaar. Zo ben je zeker van een sterke en duurzame waterdichting voor je plat dak. Nieuwbouw of renovatie, klein of groot dak, lijmen, branden of mechanisch bevestigen, onze roofingproducten zijn geschikt voor elke toepassing.

Roofing leveren of afhalen

Botha Aalter is dé dakspecialist in de regio Gent - Deinze- Brugge. In ons magazijn hebben we dan ook een grote voorraad aan roofingproducten. Afhankelijk van de toepassing (groendak, dakterras, dak met zonnepanelen, …) en het type dak zijn er verschillende opbouwmogelijkheden. Kom de verschillende bitumen dakbedekkingsmaterialen ontdekken in onze bouwshop. Onze specialisten helpen je graag bij de selectie van de juiste dakbedekking en accessoires voor de afwerking van je plat dak.

Wil jij je bitumen dakbedekking snel ter beschikking hebben op je werf? Wij leveren al het nodige materiaal ter plaatse! Vraag naar onze leveringsmogelijkheden.

Roofing-derbigum
Meer informatie of een gratis prijsaanvraag? Contacteer ons