Een corona-proof toonzaalbezoek boeken doe je HIER!

De expert in gevelstenen in uw regio!

De gevel, en meer bepaald de gevelbekleding, van je woning of bedrijfsgebouw bepaalt voor een groot stuk de uitstraling ervan. De buitenmuurbekleding vormt een esthetisch geheel met je ramen en deuren. Bovendien is ze ook belangrijk voor de waterdichtheid en isolatie van je pand. Zowel voor moderne als klassieke woningen heeft Botha een uitgebreid gamma aan gevelbekleding op maat van je project en je budget.

Welke gevelbekleding kopen?

De keuze aan gevelbekleding is tegenwoordig erg groot. Waar iedereen vroeger koos voor gevelstenen, worden gevelbepleistering, gevelpannen, sidings en gevelplaten vandaag alsmaar populairder. Zeker bij moderne designwoningen kiest men steeds vaker voor een alternatief van de traditionele gevelbakstenen. Ook een mix van verschillende soorten gevelbekleding zie je meer en meer

De juiste gevelbekleding kiezen is misschien wel moeilijker dan ooit. Waar je jouw keuze dan best van laat afhangen? Je persoonlijke smaak, de prijs, het onderhoudsgemak, de duurzaamheid, …. Er zijn heel wat factoren die de keuze van de beste muurbekleding voor jouw woning bepalen.

Keuzestress? Vraag raad aan onze gevelspecialisten!

Leverservice voor gevelbekleding

Zowel voor kleine als grote bouwprojecten leveren wij alle mogelijke gevelbekleding op je werf. Met onze 7 vrachtwagens en 2 bestelwagens bezorgen wij jouw snel en simpel al het benodigde materiaal voor het afwerken van je gevel.

Bouwpunt Botha werkt in de wijde regio:

  • Aalter
  • Deinze
  • Nevele
  • Zomergem
  • Lovendegem
  • Knesselare
  • Beernem

Uiteraard ben je ook welkom in onze bouwshop in Aalter. Hier kan je jouw favoriete gevelbekleding komen bekijken, bestellen en afhalen. Bovendien staan onze medewerkers altijd klaar voor advies op maat.