Een corona-proof toonzaalbezoek boeken doe je HIER!

Van constructiehout tot plaatmateriaal

Bij elke nieuwbouw of renovatie komt hout van pas. In tegenstelling tot vroeger worden woningen niet meer volledig uit hout gebouwd, tenzij dan de specifieke houtskeletbouw en houtmassiefbouw, maar toch… Kan jij je een bouwwerf zonder hout voorstellen?

Hout wordt veel gebruikt in de bouwsector, zowel voor de constructie als afwerking van gebouwen. Hout heeft dan ook heel wat troeven. Het is sterk en duurzaam waardoor het goede dragende eigenschappen heeft. Daarnaast heeft hout een esthetische, warme uitstraling en een isolerend vermogen.

Botha is gespecialiseerd in kwaliteitsvol bouwhout. Dankzij de betrouwbare service en knowhow zijn we de geprefereerde houtpartner van zowel professionelen als doe-het-zelvers. In onze bouwshop in Aalter vind je een ruime keuze bouwhout.

Hout op maat bij bouwspecialist Botha

Bij Botha ben je zeker van het betere bouwhout. Wij kiezen uitsluitend voor duurzame topproducten van hoogwaardige kwaliteit aan splinterscherpe prijzen. Je kan bij ons terecht voor grote hoeveelheden bouwhout voor grote projecten, maar even goed voor een kleine bestelling hout.

Wij bieden houten balken, platen en latten in verschillende groottes en diktes. Wil jij jouw hout meteen in de juiste afmetingen? In onze winkel zagen we jouw plaatmaterialen of planken nauwkeurig op maat.

Ben je op zoek naar voorbehandeld hout of naar de geschikte producten om zelf een beschermende impregnatielaag aan te brengen? Informeer ernaar bij onze houtspecialisten!

Snelle leverservice bouwmaterialen

Heb je jouw bouwhout dringend nodig? Dankzij onze ruime voorraden en goede contacten met leveranciers kunnen wij je snel helpen. Indien gewenst leveren wij al je plaatmateriaal, bekisting- en verpakkingshout, dak- en gevelhout en afwerkingshout op je werf. Dankzij ons uitgebreid vrachtwagenpark is al je bouwmaterieel snel ter plaatse. Zo kan je meteen aan de slag!

Voor hout werken we in de wijde regio:

  • Aalter
  • Deinze
  • Nevele
  • Zomergem
  • Lovendegem
  • Knesselare
  • Beernem