Een corona-proof toonzaalbezoek boeken doe je HIER!

Afwerkingshout

Hout heeft een puur een natuurlijk karakter en is ideaal voor de afwerking van muren, plafonds en vloeren. Houten elementen en accenten geven elke ruimte een warme, gezellige uitstraling. Bovendien bestaan er heel veel houtsoorten en -kleuren, waardoor iedereen er wel zijn gading in vindt.

In onze bouwshop te Aalter kan je kiezen uit heel wat mogelijkheden voor de inkleding en decoratie van je woning of bedrijfsgebouw. Zowel de professionele schrijnwerker en klusjesman als de doe-het-zelver vindt gegarandeerd het geschikte hout voor zijn project.

Hout voor de afwerking van wanden en muren

Voor maken van staanders voor houten binnenwanden en het uitdikken van muren zijn onbehandelde vurenhouten balken ideaal. In de bouwsector wordt dit hout ook aangeduid met CLS-hout (Canadian Lumber Standard) en SLS-hout (Scandinavian Lumber Standard). Deze geschaafde vuren balken hebben licht afgeronde hoeken en zijn vanwege hun beperkte duurzaamheid enkel geschikt voor niet-vochtige ruimtes.

Houten vloeren

Ook voor de afwerking van vloeren zijn houten latten ideaal. Ze zijn sterk en duurzaam en geven elke ruimte en levendige, authentieke uitstraling. Bij Botha heb je de keuze tussen meerlagig parket en laminaat. Beide houten vloerafwerkingen zijn verkrijgbaar in verschillende houtsoorten. Elke houtsoort heeft een unieke kleur en tekening.

Twijfel je over welke houtsoort het beste is voor jouw vloerafwerking? In druk belopen ruimtes, zoals een gang of living, raden wij een stevigere houtsoort aan dan in minder druk belopen ruimtes zoals een slaapkamer.

Hout laten leveren aan huis?

Zowel voor kleine als grote projecten leveren wij je houten materialen op je werf. Dankzij ons uitgebreid vrachtwagenpark en onze flexibele leverservice beschik je snel en efficiënt over je balken, parket of laminaat. Zo kan je meteen aan de slag.

We verwelkom je natuurlijk ook graag in onze bouwshop in Aalter. Onze medewerkers staan er altijd klaar voor advies op maat.

Meer informatie of een gratis prijsaanvraag? Contacteer ons