Een corona-proof toonzaalbezoek boeken doe je HIER!

Bekistingshout en hout voor verpakking

Hout is ideaal voor de constructie van bekistingen en verpakking. Het is hard en duurzaam waardoor het een stevige structuur vormt. Tegelijkertijd is het makkelijk te verwerken en op maat te maken waardoor het een flexibele oplossing vormt voor grote en kleine toepassingen.

Bekistingshout kopen?

In onze bouwshop te Aalter hebben wij alle benodigdheden voor het maken van houten bekistingen:

  • Houten piketten: Piketten in hout worden gebruikt voor het uitzetten van het grondplan en de funderingen en de verstevigen van de randbekisting. Zorg voor een houten piket om de 50cm.
  • Voligeplanken: Voligeplanken of valiezeplanken zijn onmisbaar voor het maken van bekistingen en andere constructiewerken.

Daarnaast hebben wij ook houten plaatmateriaal dat ideaal is voor het maken van bekistingen.

Verpakkingshout

Ook voor het vervaardigen van houten verpakkingen hebben wij het geschikte hout op voorraad. Een houten verpakking biedt een stevige en duurzame bescherming tijdens het vervoer van je producten. Bovendien kan je houten kisten en kratten perfect op maat maken.

Bekistings- en verpakkingshout laten leveren of ophalen

Wij kunnen al je bekistings- en verpakkingshout op je werf leveren, zowel in grote als kleine hoeveelheden. Met onze 7 vrachtwagens en 2 bestelwagens bezorgen wij al je bouwmateriaal snel en efficiënt.

Uiteraard ben je ook welkom in ons verkooppunt in Aalter. Hier kan je ons gamma constructiehout komen bekijken, bestellen en afhalen. Bovendien staan onze medewerkers altijd klaar voor advies op maat.

Meer informatie of een gratis prijsaanvraag? Contacteer ons