Een corona-proof toonzaalbezoek boeken doe je HIER!

Beton en betonproducten

Het gebruik van beton als geïntegreerd element binnen en buiten de woning zit de laatste jaren sterk in de lift. Beton biedt dan ook heel wat mogelijkheden. Het verschaft architecturale esthetiek en structurele zekerheid aan een gebouw. Botha heeft een ruim assortiment aan betonproducten voor de grondwerken, ruwbouw en afwerking van gebouwen.

​De voordelen van beton als bouwmateriaal

Beton bekoort zowel architect, aannemer als bouwheer. Het bezit dan ook alle eigenschappen om te voldoen aan de strengste eisen voor een moderne woning:

  • ijzersterk
  • duurzaam
  • schokvast
  • grote warmtecapaciteit
  • uitstekende akoestische isolatie
  • hoge brandweerstand

Uitgebreid beton-assortiment

Bij Botha zijn we sterk in beton. In ons gamma betonproducten vind je niet alleen heel wat oplossingen voor de ruwbouw, maar ook voor de afwerking binnen en buiten. Wij kunnen bovendien instaan voor het leveren en plaatsen van betondallen, betonputten en betonnen gewelven. Ook voor betonreparatie en betonnen maatwerk ben je bij Botha aan het juiste adres.

Betonproducten op jouw maat

Je kan bij ons terecht voor grote en kleine betonprojecten. Heb je een grote hoeveelheid mortel nodig voor het ruwbouw metselwerk? Dan is het huren van een mortelsilo een goed idee. Heb je genoeg aan een kleine hoeveelheid mortel? Kom dan gerust langs in onze bouwshop. Vanaf 6 uur 's morgens staan onze deuren open. Snel en efficiënt!

Ben je op zoek naar een specifieke betonoplossing? Vraag het aan onze betonspecialisten.