Een corona-proof toonzaalbezoek boeken doe je HIER!

Beton voor grondwerken & tuin

Omdat beton drukvast is en bestand tegen extreme omgevingsfacturen, is het uiterst geschikt voor gebruik bij grondwerken. Niet alleen voor regenwaterputten en septische putten maar ook voor buitenvloeren, borduren en afrastering op maat is beton het aangewezen materiaal.

Betonnen regenwaterput en septische put

Vanuit ecologisch standpunt is het gebruik van regenwater aanbevolen voor het spoelen van het toilet, het wassen van je auto en het besproeien van planten en bloemen. Een betonnen regenwaterput is de perfecte oplossing om regenwater op te slaan en bij te houden. Dankzij de aanwezigheid van calcium en magnesium neutraliseert beton de zuurtegraad van regenwater. Ook voor septische putten, riolering, afwatering en waterzuivering is beton de beste keuze.

Bij Botha helpen wij je graag om de ideale afmetingen van je regenwaterput of septische put te bepalen. Stel hier je vraag aan onze bouwspecialisten.

Basic buitenvloer met betondallen

Betondallen zijn de perfecte oplossing als je een eenvoudige buitenvloer wil aanleggen die weinig onderhoud vraagt en bestand is tegen weer, wind en zware belasting. Bij Botha hebben we betondallen met een dikte van 3 cm, 4 cm en 5 cm op voorraad. Deze zijn ideaal voor het aanleggen van buitenterrassen en tuinpaden.

Ebema megatiles

Ook gecharmeerd door groot formaat betontegels? Door de verrassende afmetingen (tot 100 x 100 en 120 x 80 cm) en strakke vormgeving komen deze megategels uitstekend tot hun recht in eigentijdse tuinprojecten.

Betonnen borduren

Betonnen borduren en boordstenen zijn ideaal voor het afboorden van tuin, terras en bestrating. Ze zorgen niet alleen voor structuur en een esthetisch lijnenspel, ze houden ook de grond en ondergrond mooi op hun plaats. Combineer betonnen boordstenen en kantstroken in combinatie met siergrind en grindstabilisatievoor de aanleg van onderhoudsvrije paden, terrassen en opritten. Botha biedt een ruime keuze aan betonnen borduren in alle formaten.

Betonnen afsluitingen op maat

Betonnen afsluitingen zijn ideaal als tuinafrastering of als scheidingsmuur. Ze zijn sterk, bieden een goede weerstand tegen de natuurelementen en zijn onderhoudsvrij. Bij Botha kan je betonnen afrastering op maat laten maken voor al je projecten. Alle speciale afmetingen zijn mogelijk. Bezorg ons de benodigde afmetingen en wij zorgen voor de perfecte afsluiting!

Meer informatie of een gratis prijsaanvraag? Contacteer ons