Een corona-proof toonzaalbezoek boeken doe je HIER!

Betonafwerkingen en -herstellingen

Beton is niet alleen geschikt als constructiemateriaal, maar ook als esthetisch element in moderne bouwprojecten. Een betonnen trap op maat zorgt zowel binnen als buiten voor een strakke, hedendaagse uitstraling. En een bloembak in beton is de eyecatcher in elke tuin. Ook voor ander betonnen maatwerk, zoals vloerplaten en keermuren kan je bij Botha in Aalter terecht. Zoek je een manier om betonnen constructie-elementen mooi en efficiënt af te werken met gips? Gebruik Betokontakt voor een betere hechting van gipspleister.

Betonnen trappen en maatwerk beton

Een betonnen trap is stijlvol, sterk en onderhoudsvriendelijk. Vroeger werden ze vooral toegepast in tertiaire of openbare gebouwen, maar tegenwoordig zijn ze ook populair in moderne woningen en lofts. Een gladde, gepolierde betontrap geeft elk interieur een chique architecturaal karakter.

Een trap in beton is maatwerk, maar laat het denk- en doewerk gerust aan Botha over. Wij berekenen, leveren én plaatsen je betonnen trap op maat in heel Vlaanderen. Contacteer ons voor betonnen L-stukken, vloerplaten, keermuren of alle andere betonnen maatwerk.

Betonnen bloembakken en tuinelementen

Ook buiten komt de pure esthetiek van beton goed tot haar recht. Betonnen bloembakken zorgen voor een stijlvolle, moderne toets in en rond de tuin. Bovendien zijn betonnen tuinelementen bestand tegen weer en wind, en dat zonder onderhoud.

Vraag ons gerust naar de mogelijkheden van betonnen tuindecoratie van kwaliteitsmerken zoals Stone Easy en EBEMA.

Betokontakt

Beton heeft van nature een grote dichtheid en geringe zuigkracht waardoor materialen zoals gips er niet goed aan hechten.

Betokontakt, een product van Knauf, lost dit probleem op. Het vormt een goede verbinding tussen beton (of andere minerale ondergronden) en gipspleister. Betokontakt optimaliseert de hechting en zorgt ervoor dat betonnen elementen mooi afgewerkt kunnen worden.

Betonnen constructie-elementen mooi en efficiënt afwerken met gips? Gebruik Betokontakt voor een betere hechting!

Betonreparaties

Beton is sterk en schokbestendig waardoor het ideaal is als constructiemateriaal voor kleine en grote structuren. Wanneer beton echter aangetast wordt, ontstaat er schade die nefast kan zijn voor de stabiliteit en het esthetisch karakter van je bouwwerk. Laat het niet zover komen. Betonreparatie help tegen de nadelige effecten van betonrot of betonschade door vorst, corrosie van de wapening of te grote belasting. Betonschade kan hersteld worden door middel van handmatige betonreparatie, injectie of spuitbeton.

Bij Botha vind je verschillende oplossingen voor betonreparatie en betonrenovatie:

  • Epoxy reparatiemortels
  • PCC (Polymeer Gemodificeerde Cementmortel) reparatiemortels
  • Cement reparatiemortels

Partners

  • Knauf
  • Ebema
Meer informatie of een gratis prijsaanvraag? Contacteer ons