Een corona-proof toonzaalbezoek boeken doe je HIER!

Putdeksels

Botha heeft een groot assortiment putdeksels en andere putafdekkingen. Je kan in onze bouwshop in Aalter terecht voor alle soorten en variaties!

Ons assortiment is erg uitgebreid. Zo vind je kunststoffen, gietijzeren en aluminium deksels, enkele of dubbele deksels en dat allemaal in verschillende afmetingen (30 cm x 30 cm; 40 cm x 40 cm; 50 cm x 50 cm; 60 cm x 60 cm; 70 cm x 70 cm). Daarnaast kan je bij ons ook terecht voor geur- en gasdichte deksels en hydraulische putdeksels.

Putdeksels

Een putdeksel in gietijzer of aluminium dekt een water- of septische put af. Ze zijn leverbaar in verschillende afmetingen en hoogtes. Voor putdeksels voor binnen en buiten ben je bij Botha aan het juiste adres. Ook als je op zoek bent naar Hermelock putdeksels uit composietmateriaal, vind je bij ons je gading.

Klokroosters

Een klokrooster, kloksterfput of kloksifon dient om schrobwater of regenwater in een garage, in de tuin of op een terras reukloos af te voeren. Bij Botha hebben we klokroosters in aluminium, kunststof, gietijzer en roestvrij staal.

Klinkerdeksels

Om een put of een ruimte onder een met klinkers belegd terras af te dekken, kies je best voor een klinkerdeksel. Hiermee maak je het putdeksel esthetisch perfect één met het terras. De klinkers kunnen fijn ingewerkt worden in de kader van het deksel.

Meer informatie of een gratis prijsaanvraag? Contacteer ons