Opleiding tot gecertificeerd aannemer binnenisolatie

Opleiding tot gecertificeerd aannemer binnenisolatie

Volg deze opleiding (aannemers - plaatsers - architecten) bij Gyproc / Isover Training Center en word een gecertificeerde aannemer voor binnenisolatie! Extra interessant voor u als aannemer aangezien particulieren de werken voor na-isolatie van de buitenmuren moeten laten uitvoeren door een gecertificeerd aannemer om recht te hebben op een premie.

Inhoud opleiding

De opleiding bestaat uit 2 lesdagen (13 & 14 september 2018) waarin de theorie gekoppeld wordt aan onze technische knowhow. Bovendien wordt dit verder toegelicht aan de hand van praktijkvoorbeelden door de Gyproc-ISOVER-demonstrateurs.

De opleiding legt een aantal basisprincipes van de bouwfysica uit en toont hoe binnenisolatiesystemen zijn opgebouwd. Vervolgens komt de inspectie en de analyse van de te isoleren muur en de detaillering aan bod.

De Gyproc-ISOVER-demonstrateurs leren u de kneepjes van het vak voor het plaatsen van een koudebrugvrije thermische voorzetwand. Dit gaat hand in hand met een verzorgde lucht- en dampdichtheid. Er wordt de nodige aandacht geschonken aan specifieke aansluitingen. Op het einde van de 2e opleidingsdag legt u een schriftelijk examen af om het certificaat te behalen.

Meer informatie en inschrijven opleiding

Alle informatie over de opleiding kan je terugvinden op de website van Gyproc / Isover.

Inschrijven kan je hier.

Locatie opleiding: Sint-Jansweg 9, 9130 - Kallo

Kostprijs opleiding: 250 euro (tot 40% korting via KMO-portefeuille)