Word jij één van onze nieuwe bouwstenen? Bekijk onze vacatures
Renovatieadviseur aan huis!

Renovatieadviseur aan huis!

Je verbouwing duurzaam aanpakken, dat doe je door van bij het begin van het proces vooruit te kijken, een plan te maken en doordacht te kiezen. #derenovatieadviseur helpt je. Afspraak op de werf!

Wat is renovatieadvies?

Er zijn een heleboel beslissingen te nemen als je je woning gaat verbouwen, zeker als je dat op een duurzame manier wil doen. Duurzaam renoveren, dat betekent meer wooncomfort, lagere energiekosten én een leefbare woonomgeving.

Het Steunpunt Duurzaam Wonen en Bouwen helpt je met renovatieadvies aan huis. Advies perfect op maat. Gemakkelijk, objectief en betrouwbaar.

Voor wie is bouwadvies?

Voor alle Oost-Vlamingen die willen verbouwen of grondig renoveren en dat bewust willen doen. Neem je plannen en ideeën mee naar het advies. Ook je architect of aannemer is welkom!

In de gemeenten en steden die het engagement aangingen is dit advies gratis. In andere steden en gemeenten betaalt de burger een bijdrage van 68 euro. Via deze link kan u nagaan welke gemeenten het renovatieadvies aan huis gratis aanbieden.

Bouwpunt Botha

Wij van Bouwpunt Botha ondersteunen graag een initatief als de Renovatieadviseur. We willen het 'duurzaam wonen en bouwen' promoten en ook bijdragen in de informatieverspreiding over het belang van isoleren en het gebruik van duurzame materialen.

Bij technische vragen hieromtrent kan u steeds contact met ons opnemen, wij helpen u graag verder!


Meer informatie en uw bezoek aanvragen doe je hier!