Word jij één van onze nieuwe bouwstenen? Bekijk onze vacatures
Verslag demo-avond 23 januari

Verslag demo-avond 23 januari

Een interactieve infosessie, een netwerkmoment onder collega’s én het goede doel steunen: dit vat onze demo-avond van 23 januari goed samen. Met zo’n 70 deelnemers kunnen we ongetwijfeld van een succes spreken!

Botha verwelkomde leveranciers Wienerberger, Rectavit, Isover en Velux om hun innovatieve producten voor te stellen aan de aanwezige aannemers en dakdekkers, maar ook architecten en projectleiders. Een uitgebreide en gevarieerde groep van klanten en contacten dus!

Wienerbergerdemonstreerde het Porotherm Lijm-systeem (PLS): een innovatieve bouwtechniek die toelaat keramische binnenmuren snel, efficiënt en op duurzame wijze op te trekken. Daarnaast ook de Bellus-lei met Velux: tips over uitlatting, gootaansluiting gevelpannen en algemene verankering.

Isover bracht hun muurdossier onder de aandacht: Multimax 30, als alternatief voor de PUR/PIR isolatie en Plagyp Suspente, het ophangsysteem (gewapend composiet) om isolatie en dampscherm te fixeren onder een hellend dak, zonder extra timmerwerk.

Fast Forward, de snelle spuitlijm van Rectavittoont ons hoe we zachte isolatieplaten, PE, plastic folies en polystyreen kunnen verlijmen. Een gebruiksvriendelijk systeem dat uitvoerig werd gedemonstreerd. Onmiddellijk testen kan met de spuitbus die de deelnemers meekregen in hun goodiebag.

Botha heeft vanaf dit jaar ook Velux op stock. Hoog tijd dus om onze klanten kennis te laten maken met het assortiment platdakvensters van onze leverancier.

Een interessante eerste kennismaking met nieuwe producten en hét moment om bij te praten!

Architecte Hannelore Dekoninck kwam voor het eerst langs op een demo van Botha. Voor haar was het interessant om de praktijk te zien en technieken te leren kennen die ze met aannemers kan bespreken.

Frederik, eén van de tien aanwezige projectleiders van Vandenbussche nv kende de producten van Wienerberger al, maar vond onze demo-avond hét moment om bij te praten met de leveranciers. Daarnaast was het lijmsysteem Fast Foward voor sommige van zijn collega’s iets nieuws: een interessante eerste kennismaking met het product dus!

Naast het aanbod demo’s, trakteerde Botha alle aanwezigen op food & drinks. Met trots haalden wij als hoogste bieder (met 1000 euro) de mobiele frituur ‘Vollenbak on wheels’ naar Aalter. Dit was een actie van Frituur De Vollenbak voor ‘De Warmste week’. Hiermee steunen we Ten Dries in Landegem. Ten Dries biedt professionele ondersteuning voor kinderen en adolescenten met een motorische en meervoudige beperking, in een warme omgeving.

Elke deelnemer ging naar huis met een goodiebag vol informatie en producten en – santé – een Botha Biertje én een kortingsbon van 10% op een selectie van de getoonde producten.

Hieronder alvast enkele sfeerfoto’s. Voor meer foto’s, surf naar onze Facebookpagina!

  • Demo-botha-aalter-wienerberger-isover-rectavit-velux-bouwmaterialen-bouwpunt
  • Demo-wienerberger-pls-lijmsysteem
  • Demo-isover-saintgobain-plagyp-suspente-plagyp-multimax
  • Demo-isover-saintgobain-plagyp-suspente-plagyp-multimax-workshop