Serenissima_Concreta Ecru

Tegels voor je wellness

Een wellnessruimte heeft één doel: je wil even ontsnappen aan de buitenwereld. Daarom is het ontzettend belangrijk om een ruimte te scheppen die jou rust geeft. Kies je voor grote keramische tegels, subtiele tegels in een warme kleur of net eerder voor een opvallend en kleurrijk motief?

Naar overzicht

Een perfecte combinatie van schoonheid en functionaliteit is essentieel bij het creëren van een serene en luxueuze sfeer in een wellnessruimte. Een belangrijk element dat hierbij niet over het hoofd mag worden gezien, is de keuze van je vloeren en wanden. Of het nu gaat om een ontspannende spa, een verkwikkend stoombad of een rustgevende meditatieruimte, de juiste tegels en vloeren kunnen een wereld van verschil maken.

Met de juiste tegels tover je je wellnessruimte, spa of zwembad om tot een oase van rust. Ga je eerder voor een chique look met marmeren tegels of kies je voor een klassieke look met kleine mozaïek tegeltjes? Bij Botha hebben we tegel in verschillende stijlen en afwerkingen, zodat je helemaal zen kan worden in jouw wellnessruimte.

Bij het selecteren van tegels en vloeren voor een wellnessruimte is het belangrijk om rekening te houden met verschillende factoren, zoals duurzaamheid, slipbestendigheid, hygiëne en esthetiek. Het materiaal moet bestand zijn tegen vocht en temperatuurveranderingen, gemakkelijk te reinigen zijn en een veilige omgeving bieden voor de bezoekers. Natuursteen, keramische tegels, mozaïek,

  • Natuursteen: Natuurstenen tegels stralen elegantie en rust uit. Ze kunnen een gevoel van natuurlijke schoonheid en evenwicht creëren. Populaire keuzes zijn marmer, leisteen en travertijn. Natuursteen is duurzaam en kan goed omgaan met vochtige omstandigheden, maar het vereist wel regelmatig onderhoud.
  • Keramische tegels: Keramische tegels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, patronen en texturen. Ze zijn duurzaam, gemakkelijk te onderhouden en kunnen zowel op vloeren als wanden worden gebruikt. Kies voor geribbelde of antislip keramische tegels om de veiligheid te waarborgen, vooral in natte ruimtes.
  • Mozaïektegels: Mozaïektegels kunnen een prachtig accent toevoegen aan de wellnessruimte. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, zoals glas, keramiek of natuursteen, en kunnen worden gebruikt om artistieke ontwerpen of afbeeldingen te creëren. Mozaïektegels zijn vaak slipbestendig en kunnen goed tegen vocht.
  • Houtlook tegels: Als je de warmte en uitstraling van hout wilt, maar de duurzaamheid en onderhoudsgemak van tegels nodig hebt, zijn houtlook tegels een uitstekende keuze. Ze bootsen de natuurlijke schoonheid van hout na en zijn bestand tegen vocht en krassen.
square

Bezoek onze showroom in Aalter

Ontdek onze brede waaier aan materialen en laat je inspireren voor jouw project in onze showroom in Aalter. Onze doorwinterde experts denken met je mee en helpen je op weg naar de keuze die volledig aansluit bij jouw ontwerp en budget. Tot binnenkort!

Brug-Zuid 21, 9880 Aalter

Maandag
13u00 - 18u00
Dinsdag
tot vrijdag
9u00 - 12u00 & 13u00 - 18u00
Zaterdag

9u00 - 12u00

Ontwerp zonder titel 12