A932 Zouk Verde Salou Esmeralda Niza Verde CMYK

Tegels voor badkamer en sanitair

Om even tot onszelf te komen, trekken we ons vaak terug in de badkamer. Waterdichte vloer- en wandtegels in allerlei vormen en kleuren maken van jouw badkamer een paradijs. Zeshoekig in felroze, wit en vierkant of rond en lichtgrijs, … Ons ruime aanbod heeft alles om aan jouw wensen te voldoen.

Naar overzicht

Tegels voor je badkamer

Bij het creëren van een stijlvolle en functionele badkamer is de keuze van tegels van essentieel belang. Of je nu gaat voor een moderne badkamer of eerder een klassieke badkamer met natuurlijke uitstraling, de juiste tegels kunnen een wereld van verschil maken.

Bij Botha begrijpen we het belang van kwalitatieve tegels voor badkamers. Daarom bieden wij een uitgebreide selectie van tegels van de beste kwaliteit die perfect passen bij jouw badkamerontwerp.

Onze collectie badkamertegels omvat verschillende stijlen, kleuren en texturen, zodat je de perfecte tegels kunt vinden die aan al jouw wensen voldoen. Of je nu op zoek bent naar strakke, minimalistische tegels, elegante mozaïektegels of natuursteenopties voor je badkamer, wij hebben de verschillende mogelijkheden in ons assortiment.

Ons team van ervaren professionals staat klaar om je te helpen bij het kiezen van de juiste tegels voor jouw badkamer. Of je nu advies nodig hebt over de beste tegelmaterialen, afmetingen of installatietechnieken, wij helpen je bij elke vraag. We streven ernaar om jouw badkamerproject tot een succes te maken, van begin tot eind.

CONCRETA AVORIO 2

Tegels voor je inloopdouche

Ben je op zoek naar de wandtegels en vloertegels voor je inloopdouche in je badkamer? Bij Botha hebben we een uitgebreid assortiment hoogwaardige tegels die je inloopdouche naar een hoger niveau tillen.

Het is natuurlijk ontzettend belangrijk om de juiste afwerking te kiezen. Glanzende tegels kunnen een luxe uitstraling geven, maar let op dat ze niet te glad zijn als je op blote voeten loopt. Mat afgewerkte tegels daarentegen bieden meer grip en zijn gemakkelijker te onderhouden.

Het is ook de moeite waard om na te denken over de kleur en het patroon van de tegels. Lichtere kleuren kunnen een gevoel van ruimte en frisheid geven, terwijl donkerdere kleuren een warme en gezellige sfeer creëren. Patroontegels kunnen een statement maken en je inloopdouche een uniek karakter geven.

Ontdek nu ons assortiment tegels voor inloopdouches en geef jouw badkamer een prachtige upgrade. Met onze hoogwaardige tegels geniet je elke dag van een luxueuze en stijlvolle douche-ervaring. Neem vandaag nog contact met ons op en laat onze experts je helpen bij het kiezen van de ideale tegels voor jouw inloopdouche.

Ontwerp zonder titel

Tegels voor je toilet

Geef je toilet een stijlvolle en functionele upgrade met de juiste tegels. Bij Botha hebben we een ruime selectie hoogwaardige tegels die perfect geschikt zijn voor toiletten. Of je nu op zoek bent naar een moderne, minimalistische uitstraling of juist een klassieke en elegante sfeer wilt creëren, wij hebben de tegels die aan al jouw wensen voldoen. Kies uit verschillende kleuren, texturen en patronen om de perfecte tegels te vinden die passen bij de stijl van je toilet. Daarnaast zijn onze toilettegels gemakkelijk schoon te maken en bestand tegen vocht, waardoor ze ideaal zijn voor deze specifieke ruimte. Upgrade je toilet met onze hoogwaardige tegels en geef het een vleugje stijl en functionaliteit. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons team je begeleiden bij het kiezen van de ideale tegels voor jouw toilet.

square

Bezoek onze showroom in Aalter

Ontdek onze brede waaier aan materialen en laat je inspireren voor jouw project in onze showroom in Aalter. Onze doorwinterde experts denken met je mee en helpen je op weg naar de keuze die volledig aansluit bij jouw ontwerp en budget. Tot binnenkort!

Brug-Zuid 21, 9880 Aalter

Maandag
13u00 - 18u00
Dinsdag
tot vrijdag
9u00 - 12u00 & 13u00 - 18u00
Zaterdag

9u00 - 12u00

Ontwerp zonder titel 12