Een corona-proof toonzaalbezoek boeken doe je HIER!

185 jaar bouwen aan een familiebedrijf

De kwaliteit van de geleverde materialen plaatsen wij centraal. Bij Botha vind je dan ook de meest gerenommeerde fabrikanten terug.

Gevestigde waarde

Vandaag is Botha geëvolueerd tot een belangrijke speler in de regio Gent-Brugge-Deinze. Dit heeft het te danken aan zijn drieledige complementaire structuur. Enerzijds is er de bouwmaterialenhandel waar zowel professionelen als particulieren terecht kunnen voor deskundig advies en een haast oneindig aanbod van producten.

Anderzijds is er de tegelafdeling waar ervaren en gemotiveerde medewerkers garant staan voor een optimale keuze (en plaatsing indien nodig) volgens de wensen van de klant. Daarenboven kunnen klussers en handige doe-het-zelvers hun gading vinden in de 2.000 m² grote Hubo winkel.

Rijke geschiedenis

De website www.botha185jaar.be licht elke maand een tipje van de historische sluier. Sterk doorweven met de lokale geschiedenis zijn er enkele periodes die bepalend geweest zijn voor de onderneming.

Toekomst

Jaar na jaar wordt er gewerkt aan productkennis, kwaliteit en een optimale dienstverlening. Ondertussen telt Botha vandaag 40 medewerkers.

In de toekomst zal er blijven duurzaam geïnvesteerd worden en ingespeeld op de nieuwe tendensen.

  • Over-Botha1
  • Over-Botha-4
  • Over-Botha-2
  • Tuin