Een corona-proof toonzaalbezoek boeken doe je HIER!

Bouw- en vloermaterialen

De kwaliteit van de geleverde materialen plaatsen wij centraal. Bij ons vind je dan ook de meest gerenommeerde fabrikanten terug. Bovendien zorgen wij voor een permanente opleiding van ons personeel.

Toonzaal

Je kan er inspiratie op doen door onze sfeerpresentaties en het begeleidend advies van onze medewerkers. Op het tuinpark vind je de laatste nieuwe trends op het vlak van tegels, klinkers, natuursteen en grindsoorten.

Ook professionele klanten (aannemers en vloerders) kunnen hun klanten doorsturen naar onze toonzalen en tuinpark.

Plaatsingsdienst vloer- en wandtegels

Van een heldere en duidelijke prijsofferte, over de planning tot de finale oplevering! Bij onze professionele plaatsingsdienst combineren vakbekwame vloerders en een ervaren werfcoördinator hun talenten om jouw project snel, veilig en volgens de regels van de kunst af te werken.

Er wordt uitsluitend met geregistreerde aannemers gewerkt. Wij leggen je, op verzoek, graag de referenties voor van particuliere bouwheren en aannemers.

Bovendien geniet je van het renovatietarief van 6% BTW op de plaatsing én tegels, indien jouw woning meer dan 10 jaar is.

Vrachtwagens

Door onze 7 vrachtwagens met ervaren chauffeurs kan je er zeker van zijn dat de goederen tijdig op je bestemming geraken!

Team

Een professioneel team staat klaar voor al jouw vragen!