Een corona-proof toonzaalbezoek boeken doe je HIER!

Bouwplaten

Bij Botha kan je terecht voor een ruim gamma aan bouwplaten voor uiteenlopende toepassingen. Van Constructieplaten als OSB en Multiplex tot brand- en waterwerende platen.

Enkele soorten constructieplaten uit ons aanbod

 • Brandwerende bouwplaten
  De brandwerende bouwplaten van Promatect zijn geschikt voor draagconstructies, plafonds en wandsystemen. Ze zijn stevig, duurzaam en vochtbestendig en bieden een langdurige stabiliteit bij blootstelling aan brand.
 • Waterwerende bouwplaten
  Botha verdeelt Wedi bouwplaten die ideaal zijn als ondergrond voor tegels en pleisterwerk. Ze zijn waterdicht, warmte-isolerend, licht en geschikt voor quasi elke ondergrond.
 • Akoestische platen
  Accorub van Isola is een akoestische mat van schuimrubbergranulaat en polyurethaan. De mat kan eenvoudig horizontaal en verticaal geplaatst worden en hebben een uitstekende geluidsabsorptie.

Het Rigidur Floor systeem van Gyproc is een kant-en-klaar droog vloersysteem. De hard geperste gipsvezelplaten kunnen razendsnel geplaatst worden zonder gebruik van water. Bovendien zijn ze erg licht en geluidsisolerend.

 • Constructieplaten
  In ons magazijn in Aalter hebben wij een groot gamma constructieplaten op voorraad: OSB platen, multiplex platen, biplex platen, Bruynzeel platen, betonplex platen, houtvezelcement platen, bekistingsplaten, gipsvezel platen, enz.

Bouwplaten laten leveren of afhalen

Zowel voor kleine als grote bouwprojecten leveren wij alle mogelijke bouwplaten op je werf. Met onze 7 vrachtwagens en 2 bestelwagens bezorgen wij snel en efficiënt jouw brandwerende-, akoestische-, waterwerende en andere constructieplaten.

Uiteraard ben je ook welkom in ons verkooppunt in Aalter. Hier kan je ons gamma bouwplaten komen bekijken, bestellen en afhalen. Bovendien staan onze medewerkers altijd klaar voor advies op maat.

Meer informatie of een gratis prijsaanvraag? Contacteer ons