Bot011

Over ons

Met meer dan 190 jaar op de teller is Botha een van de oudste bedrijven in Aalter. Sinds 1832 drijven we handel langs de kade in Aalter, waar Oost- én West-Vlamingen zich thuis voelen. Al vijf generaties lang worden waarden van vader op zoon doorgegeven: goede prijskwaliteit, professioneel advies, degelijke producten, een breed gamma en een straffe dienstverlening. Klantenservice verlenen, zit gewoon in ons DNA.

Als doorwinterde experts in tegels, parket en laminaat biedt Botha een gefundeerd antwoord op alle vragen van projectontwikkelaars en handige Harry’s. Eigenlijk staat onze deur voor iedereen open. Zonder drempel, al 190 jaar lang.

Ruimtescheppers

Bij Botha hebben vloeren en wanden geen geheimen. Wij geloven dat mensen gelukkiger zijn wanneer de ruimtes waarin ze vertoeven, toelaten om zich ten volle te ontplooien. Met onze expertise in vloeren, tegels, parket en laminaat willen we deze ruimtes mee helpen scheppen en de dromen van elke bewoner waarmaken. 

Onze adviseurs luisteren naar jouw wensen, denken mee met jou en helpen je bij je keuze. Of je nu op zoek bent naar vloer- of wandoplossingen, onze grote stock laat leveringen snel verlopen en onze stielmannen zijn meesters in uitvoering en afwerking. Wij ontzorgen jou van A tot Z, zodat jij enkel nog hoeft te genieten.  

Sinds de oprichting van de tegelafdeling gaat Botha ver voor haar klanten. Expertise en een persoonlijke aanpak staan daarbij steeds centraal. Botha maakt geen compromissen in kwaliteit. Ongeacht je budget heeft Botha dus alles in huis om jouw project mee vorm te geven én gedetailleerd af te werken.

DI PIETRA 1

Een b(l)oeiende geschiedenis

Wat ooit begon als een handelszaak van de familie Bockaert, evolueerde naar een bloeiende bouwmaterialenhandel onder de hoede van de families Bockaert en Thienpont. Het bedrijf is nu al zo'n 5 generaties lang in de handen van dezelfde families en overleefde zomaar twee wereldoorlogen en ingrijpende technologische revoluties. En toch is de zaak tot op vandaag nog steeds springlevend.

In 1970 breidde de zaak uit met een doe-het-zelf en hobbywinkel van meer dan 2000 m². In 1973 werd een vloer- en tegelafdeling opgericht waar klanten tot op vandaag terecht kunnen voor kwalitatieve materialen en deskundig advies. Die afdeling werd in 2023 omgevormd tot een afzonderlijk merk, Botha.

Charles Bockaert portret hires
square

Bezoek onze showroom in Aalter

Ontdek onze brede waaier aan materialen en laat je inspireren voor jouw project in onze showroom in Aalter. Onze doorwinterde experts denken met je mee en helpen je op weg naar de keuze die volledig aansluit bij jouw ontwerp en budget. Tot binnenkort!

Brug-Zuid 21, 9880 Aalter

Maandag
13u00 - 18u00
Dinsdag
tot vrijdag
9u00 - 12u00 & 13u00 - 18u00
Zaterdag

9u00 - 12u00

Ontwerp zonder titel 12