Generated TEA Cucina Giglio CT jpg 1400x1400 q85

Cementtegels zijn terug van nooit weggeweest

De Boomers onder ons zullen zich het tv-programma ‘Alles komt terug’ misschien herinneren. Het idee was om handig en grappig gebruik te maken van oude VRT-uitzendingen en materiaal dat stof lag te vergaren in vergeten archiefkasten. En of dat aansloeg! Want jawel, de geschiedenis herhaalt zich. Trends van vroeger duiken regelmatig weer op. Terwijl je denkt: ‘Tiens, was dat niet iets van de jaren 80?’

Naar overzicht

Trends komen terug!

Jaren achter de rug en plots zijn ze daar weer. Vooral in de modewereld is het een komen en gaan van trends. Jaren geleden waren wijde jeanspijpen volop in. En ineens, als bij toverslag, was die rage weer verdwenen. Rondlopen in een wijde jeans was erom vragen: ‘Ja, lach me maar uit. Ik draag brede pijpen’. En boem, een paar jaar later zijn de brede broekspijpen weer helemaal hot. Weg skinny jeans!

Back to the future met cementtegels

Als je jezelf wil terug katapulteren in de tijd, breng dan zeker een bezoek aan onze showroom in Aalter.

Misschien brengt de aanblik van het ruime assortiment cementtegels je terug naar de geur van vers gebakken wafels, recht uit het ijzer dat grootmoeder met haar vuurvaste handen bediende.

Zo modern is het verleden

Als we het over lifestyle hebben, dan heeft iedereen intussen begrepen dat het verleden er niet is om begraven en vergeten te worden. Maar om te koesteren. Veel van wat jarenlang trendy was, heeft eeuwigheidswaarde. Style never goes out of fashion.

Generated TEA Ristorante Mix 20x20 OC jpg 1400x1400 q85
Generated TEA Cucina Astro CT jpg 1400x1400 q85

"De kunst is om die vroegere stijl slim te combineren met de huidige trends."

Verrassende combinaties

De kunst is dus om die vroegere stijl slim te combineren met de huidige trends. Wat maakt dat een strak modern interieur plots iets heel speels krijgt met een cementtegel. Iets bijzonder verrassend, een onaangekondigde stijlbreuk, die niemand had zien aankomen. Hierdoor krijgt je inkomhal of je woonkamer een geheel unieke en eigen stijl die je nergens anders ziet. Jouw stijl!

Zoals oude metrotegels in vijfsterren, superhippe boetiekhotels. Motiefjes uit ‘lang vervlogen tijden’ die bewondering oogsten in trendy restaurants. Of elementen uit grootmoeders tijd die coworking spaces een heel eigen karakter geven.

Ga er zelf mee aan de slag. Experimenteer, leer en doe het nog een keer. Voor je het weet, start je met een trend van vroeger een nieuwe rage. En onze adviseurs helpen jenatuurlijk graag om die unieke stijl voor je woning te realiseren.

Generated TEA Bagno Geometrico SM jpg 1400x1400 q85
Generated TEA Bagno Cornice SM jpg 1400x1400 q85
square

Bezoek onze showroom in Aalter

Ontdek onze brede waaier aan materialen en laat je inspireren voor jouw project in onze showroom in Aalter. Onze doorwinterde experts denken met je mee en helpen je op weg naar de keuze die volledig aansluit bij jouw ontwerp en budget. Tot binnenkort!

Brug-Zuid 21, 9880 Aalter

Maandag
13u00 - 18u00
Dinsdag
tot vrijdag
9u00 - 12u00 & 13u00 - 18u00
Zaterdag

9u00 - 12u00

Ontwerp zonder titel 12