Ceramiche Coem Touch Stone White 75x1497 Naturale Levigato Matt 1
Bianco antico 1

Overwin je winterdipje in je badkamer

Ooit was de badkamer een ruimte die uitsluitend werd gebruikt om je te wassen. Nu wellness en mindfulness hoog op ieders agenda staan, is het ook een plek geworden waar je je ontspant. Met dat in gedachten kan de manier waarop je je badkamer inricht een enorme invloed hebben op hoe je je dag begint en eindigt.

Een zorgvuldig geplande en doordacht ontworpen ruimte kan een plek worden waar je niet alleen je lichaam reinigt, maar ook je geest leegmaakt en helpt de stress van het dagelijks leven uit te balanceren.

Naar overzicht

Wees slim met kleur

De kleuren die je kiest om je badkamer in te richten hebben natuurlijk een groot effect op de sfeer van de hele ruimte. Terwijl krachtige tinten als geel of rood je ‘s ochtends zeker een opkikker geven, zorgen rustige blauw- of groentinten die het gevoel oproepen van een loofbos of een kalme oceaan voor een rustiger gevoel. Wat weer bijdraagt aan een algeheel gevoel van welzijn. Weet je niet goed welke kleuren jij wil? Onze interieuradviseurs helpen je graag om de juiste sfeer te creëren.

Generated Multiforme Bathroom Opale P1 b9o En2w jpg 1400x1400 q85
Ragno Look 016

"De kleuren die je kiest om je badkamer in te richten hebben een groot effect op de sfeer van de hele ruimte."

Investeer in natuurlijke materialen

Je omringen met natuurlijke materialen, of zelfs texturen en oppervlakken die de natuur nabootsen, is een geweldige manier om positieve emoties te stimuleren. Rijk generfd hout, prachtig geaderd marmer of Botha porseleinen tegels, patronen en vormen zoals bladeren, schelpen of schubben, zijn geweldige manieren om wat van die sfeerversterkers van buiten naar binnen te halen.

Bij Botha vind je een groot assortiment aan badkamertegels die jouw badkamer omtoveren tot een oase van rust en welzijn. Nu je nog even kan genieten van de indian summer buiten, is het de gelegenheid bij uitstek om je badkamer winterproof te maken.

Terra di pienza 1
square

Bezoek onze showroom in Aalter

Ontdek onze brede waaier aan materialen en laat je inspireren voor jouw project in onze showroom in Aalter. Onze doorwinterde experts denken met je mee en helpen je op weg naar de keuze die volledig aansluit bij jouw ontwerp en budget. Tot binnenkort!

Brug-Zuid 21, 9880 Aalter

Maandag
13u00 - 18u00
Dinsdag
tot vrijdag
9u00 - 12u00 & 13u00 - 18u00
Zaterdag

9u00 - 12u00

Ontwerp zonder titel 12