Tegeloutlet

Op zoek naar een geschikte tegel die jouw ruimte tot leven brengt? Laat je verleiden door enkele interessante aanbiedingen.

Veelgestelde vragen

Bij Botha kan je terecht voor zowel aankoop als plaatsing. Dankzij de snelle en efficiënte opvolging van onze projectleiders, gaan onze vloerders gericht aan de slag. Ze volgen alles nauwgezet op ter plaatse en bewaken de planning zodat jij zonder zorgen de uitvoering uit handen kan geven.

Zelf tegels zetten hoeft niet moeilijk te zijn. Iedere handige Harry kan het. Je hebt wel het juiste materiaal nodig om ervoor te zorgen dat je vloer of wand goed betegeld is. 
Voel je je toch niet helemaal comfortabel om zelf te tegelen? Schakel dan de hulp van onze professionals in. Ons team van projectleiders en vloerders staan je met plezier bij.

Dat kan. Als je huidige vloer nog in goede staat is maar je ze toch wil vernieuwen, dan kan je je nieuwe vloer gewoon op de bestaande vloer leggen. Wel kies je dan het best voor een vloer met dunne opbouw, zoals parket of laminaat, of dunne tegels. Op die manier vermijd je grote breekwerken voor je vloerrenovatie.

De juiste tegel kiezen voor je douche is heel belangrijk voor de veiligheid. De tegel moet waterbestendig, onderhoudsvriendelijk en anti-slip zijn. Voor een inloopdouche kies je best een keramische tegel met extra anti-slip laag zodat de kans op uitglijden bijna miniem is. 

Er zijn verschillende factoren die invloed hebben op de lijmkeuze:

  • Waar plaats je de tegel?

Als je buiten tegels wilt plaatsen, kies je best vorstbestendige lijm. Wil je tegels plaatsen in de badkamer, dan zal je lijm vochtbestendig moeten zijn. 

  • Welke tegel plaats je? 

Als je keramische tegels plaatst, kan je vrijwel elk type lijm gebruiken. Maar indien je natuursteen plaats, moet je rekening houden met dat het de steen niet mag aantasten en het eventuele dikteverschillen moet kunnen opvangen. 

  • Wand of vloer

Ga je een wand betegelen? Dan kan je zowel poeder- als pastalijm gebruiken. Wil je een vloer tegelen? Kies dan voor poederlijm.

square

Bezoek onze showroom in Aalter

Ontdek onze brede waaier aan materialen en laat je inspireren voor jouw project in onze showroom in Aalter. Onze doorwinterde experts denken met je mee en helpen je op weg naar de keuze die volledig aansluit bij jouw ontwerp en budget. Tot binnenkort!

Brug-Zuid 21, 9880 Aalter

Maandag
13u00 - 18u00
Dinsdag
tot vrijdag
9u00 - 12u00 & 13u00 - 18u00
Zaterdag

9u00 - 12u00

Ontwerp zonder titel 12