Ceramiche Coem_English Stone Natural Grey

Tegels voor je commerciële ruimte

Je vloer kan je ruimte maken of kraken. Een grote grijze betontegel oogt eerder professioneel, parket schreeuwt warme en gezelligheid. Bij Botha luisteren we naar jouw verhaal zodat we een harmonieus geheel kunnen creëren waar klanten zich welkom voelen.

Naar overzicht

Duurzame tegels voor je kantoor, winkelpand, horecazaak, …

Ben je nog op zoek naar tegels voor je kantoor, winkelpand, horecazaak? Dan ben je bij Botha aan het juiste adres om je ruimte in te richten. Tegels voor je commerciële ruimte moeten lang meegaan en bestand zijn tegen intensief gebruik. Bij Botha hebben we een ruim aanbod aan hoogwaardige duurzame tegels die voldoen aan de eisen van drukke commerciële omgevingen. In ons aanbod hebben we keramische tegels die slijtvast en bestand tegen krassen en vlekken zijn. Daarnaast zijn onze tegels gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken, waardoor ze perfect zijn voor sectoren waar hygiëne een prioriteit is, zoals restaurants en medische ruimtes.

De voordelen van tegels voor commerciële ruimtes

Er zijn veel voordelen aan het gebruik van tegels in commerciële ruimtes. Enkele van de belangrijkste voordelen zijn:

  • Duurzaamheid: Tegels zijn een zeer duurzame keuze voor vloeren. Ze zijn bestand tegen slijtage, krassen en vloeistoffen. Dit betekent dat ze lang meegaan en weinig onderhoud nodig hebben.
  • Gemakkelijk in onderhoud: Tegels zijn zeer gemakkelijk schoon te maken. Ze kunnen gewoon worden geveegd, gedweild of gereinigd met een stoomreiniger. Dit betekent dat ze een goede keuze zijn voor ruimtes die regelmatig moeten worden schoongemaakt, zoals restaurants, winkels en kantoren.
  • Veelzijdigheid: Er zijn veel verschillende kleuren, stijlen en formaten tegels om uit te kiezen. Dit betekent dat je tegels kunt vinden die passen bij elke ruimte.
  • Esthetiek: Tegels kunnen een mooie aanvulling zijn op elke ruimte. Ze zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren, stijlen en formaten, zodat je tegels kunt vinden die passen bij de algehele stijl van de ruimte.

Bij Botha geloven we ook in de kracht van persoonlijk advies en uitstekende service. Ons team van doorwinterde experts staat klaar om je te begeleiden bij het maken van de juiste keuze voor jouw commerciële ruimte. We luisteren naar jouw wensen en behoeften, en bieden op maat gemaakte oplossingen die perfect aansluiten bij jouw project. Bovendien zorgen we voor een vlotte en zorgvuldige installatie, zodat je snel kan genieten van je nieuwe vloer(en).

Kies voor duurzaamheid, functionaliteit, stijl en service. Kies voor Botha voor jouw tegelbehoeften in jouw kantoor, winkelpand of horecazaak. Boek je afspraak en ontdek hoe wij jou kunnen helpen om jouw commerciële ruimte naar een hoger niveau te tillen.

square

Bezoek onze showroom in Aalter

Ontdek onze brede waaier aan materialen en laat je inspireren voor jouw project in onze showroom in Aalter. Onze doorwinterde experts denken met je mee en helpen je op weg naar de keuze die volledig aansluit bij jouw ontwerp en budget. Tot binnenkort!

Brug-Zuid 21, 9880 Aalter

Maandag
13u00 - 18u00
Dinsdag
tot vrijdag
9u00 - 12u00 & 13u00 - 18u00
Zaterdag

9u00 - 12u00

Ontwerp zonder titel 12