Word jij één van onze nieuwe bouwstenen? Bekijk onze vacatures
BIS @ BOTHA: actie Rigid Vinyl (Balterio)

BIS @ BOTHA: actie Rigid Vinyl (Balterio)

Geniet van 10% korting op de Rigid Vinyl collecties Gloria en Viktor. Deze promotie is geldig van 1/10/2020 tot 30/11/2020.

De rigid Vinyl collectie in een notendop: De planken en tegels zijn uiterst sterk, zacht, dempen uitstekend geluiden en kunnen overal geplaatst worden. De rigid collectie is 100% waterbestendig. Dankzij de nieuwste technologie overtuigen de planken en tegels met een natuurgetrouw design en een voelbare structuur.


Gloria
De Gloria collectie staat voor natuurlijke schoonheid. De rigid vinylplanken hebben natuurgetrouwe en karaktervolle houtdessins die tegelijk puur en zacht zijn. De Gloria decors omvatten minimaal 10 verschillende planken voor een echte natuurlijke verscheidenheid. Dit betekent dat je in een Balterio rigid vinylvloer amper herhaling ziet. Wil je verfijnde elegantie in je woning? Dan heb je met Gloria meteen gevonden wat je zoekt.

Victor
De Viktor collectie bestaat uit prachtig gewolkte en gemarmerde rigide vinyltegels met lichte tot donkere kleurschakeringen. De Viktor decors omvatten minimaal 18 verschillende tegels voor een echte natuurlijke verscheidenheid. Dit betekent dat je in een Balterio rigid vinylvloer amper herhaling ziet. Als je dus op zoek bent naar een steenlook maar toch een comfortabel aanvoelende vloer wilt, zit je met Viktor goed.

  • Balterio Rigid Vinyl Viktor 40172 Moon Stone cover
  • Balterio Rigid Vinyl Gloria 40183 Warm Oak cover