Commercieel talent? Bekijk onze vacature
Nieuwe trends afvoergoten ACO

Nieuwe trends afvoergoten ACO

Ontdek hieronder de laatste nieuwigheden in ACO gootjes en roosters voor al uw buitentoepassingen.

Slimline

Slimline is én discreet én zichtbaar mooi tegelijkertijd. Deze goot is slechts 6 centimeter breed en heeft een strak aluminium rooster. Je hebt de keuze uit 2 kleuren: zwart of grijs. Naast zijn uitstraling is hij snel en gemakkelijk te plaatsen. Bovendien kan hij worden aangesloten op infiltratievoorzieningen of op de riolering
  • Aco slimline afvoergoot nieuw
  • Aco Slimline productline 3 D zwart
Slimline is makkelijk te plaatsen door zijn lichte kunststof kanalen en het plug&play-systeem. Afhankelijk van wat jij nodig hebt voor de afwatering van jouw terras kies je de voor jou benodigde onderdelen.

Highline

Voor drempelloos woongenot is nu naast Euroline Discreet Inox BFL ook Highline. Waar Euroline Discreet Inox BFL de ideale oplossing was voor jouw terras in je tuin, kan Highline ook perfect voor op je balkon, daktuin of dakterras.
  • Highline afvoergoten drempelluw hoofdbeeld nieuw
  • Highline afvoergoten product
De ACO Highline is een gootelement uit inox met zijwaartse sijpelopeningen en designrooster of sleufopzetstuk uit inox. Het gootelement zorgt voor de opvang van spatwater en druipwater afkomstig van de raampartijen

Europoint met Voronoï rooster

Euroline Voronoï heeft er een broertje bij, zo kan je vanaf nu een afvoerput bestellen met een gietijzeren Voronoï-rooster.
Terras europoint Voronoi 1

Meer inspiratie nodig? Doorblader de brochure van ACO 'House & Garden'